Infoa

Sopivan paljun valinta

Paljunvuokraaminen meiltä on helppoa. Jos olet ensikertalainen niin ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä millainen kylpypalju sopisi sinun tarkoitukseesi parhaiten. Esimerkiksi ei välttämättä kannata vuokrata isointa mahdollista paljua jos kylpijöitä ei ole kovin montaa. Suuri palju vaatii enemmän vettä ja myös energiaa lämmittämiseen. Myös ajateltu sijainti paljulle vaikuttaa valintaan.

Paljun täyttäminen

Tyypillisesti palju täytetään vesijohtovedellä, käyttäen puutarhaletkua. Jos vesijohtovettä ei ole tarjolla, paljussa voidaan käyttää myös esim. järvivettä.

Tätä tarkoitusta varten meiltä voit vuokrata joko bensiini-, tai sähkökäyttöisen vesipumpun, riippuen siitä, onko sähköä tarjolla täyttöä varten.

Huomioi, että paljun täyttö vie aikaa noin 1-2 h, riippuen vedenpaineesta.

Paljun tyhjennys

Palju tyhjennetään aina alakautta mukana tulevalla poistoletkulla, joten sitä varten et pumppua tarvitse. Poistoletkun pituus on noin 7 metriä.

Perehdytys

Kun noudat paljua, niin me perehdytämme sinut paljun turvalliseen käyttöön, huomioiden aiempi kokemuksesi paljujen kanssa.

HUOM ! Korona-aikana paljujen luovutus hoidetaan ilman fyysistä kontaktia.

Meiltä saat mukaan myös kirjalliset käyttöohjeet. 

Veden puhdistus kemiallisesti

Tarvittaessa saat matkaan myös tarvittavat kemikaalit vedenhuoltoon. Toiset haluavat vaihtaa veden jopa päivittäin mutta on myös mahdollista puhdistaa vettä kemiallisesti. Etenkin jos paljua tullaan käyttämään monena iltana peräjälkeen niin kemikaalien käyttö on järkevää.

Lämmitys

Paljuissamme on erittäin tehokkaat puulämmitteiset kaminat, joilla lämmität veden 2-4 tunnissa optimaaliseen kylpylämpötilaan, joka on 37°C – 38°C.

Muistathan käyttää kuivia polttopuita !

Käytön jälkeen

Käytön jälkeen ei muuta kuin kevyt huuhtelu paljulle, kansi päälle, tuhkien poisto kamiinasta ja palju kuljetuskuntoon. Me hoidamme varsinaisen pesun puolestasi !

 

Vuokraamme paljut AINA HUOLELLISESTI PESTYINÄ JA DESINFIOITUINA!!

Käytämme pesussa Kärcherin kuumavesipesuria ja viimeistelemme pesun suorittamalla desinfioinnin 150°C vesihöyryllä.

 

INFOA VARAAMISEEN:

Kalenterista löytyvät ainoastaan viikonloppuvaraukset. Jos tarvitset paljua viikolla tai haluat muuten kysellä lisätietoa niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, laittamalla sähköpostia tai soittamalla.

INFOA YRITYSASIAKKAILLE:

Palvelemme mielellämme myös yrityksiä. Tuomme paljun/paljut tarvittaessa paikan päälle ja noudamme myös pois.

VARAUSEHDOT:

Jolyyt Oy:n varausehdot löydät täältä: https://www.palju-vuokraus.fi/varausehdot/

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.