Infoa

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, tai laittamalla viestiä (tekstiviesti, sähköposti, WhatsApp, Messenger…). Jos emme vastaa heti puheluusi, soitamme mahd.pian takaisin.

Sopivan paljukärryn valinta on helppoa

Paljunvuokraaminen meiltä on helppoa. Jos olet ensikertalainen niin anna meidän auttaa sopivan paljun valitsemisessa. Aina ei kannata valita isointa mahdollista paljua, jos esimerkiksi kylpijöitä ei ole kovin montaa. Suuri palju vaatii enemmän vettä ja myös lämmittäminen vie enemmän aikaa. Myös paljun tuleva sijainti vaikuttaa valintaan. Palju on melko helppo siirtää myös käsin työntämällä perille, jos autolla ei pääse ihan perille saakka. Kannattaa ottaa kuitenkin kaveri tähän avuksi. Paljua käytetään suoraan kärryn päällä, eli sitä ei siirretä pois trailerilta missään tilanteessa.

Paljun kuljetus kohteeseen

Paljukärry on tyhjänä kevyt. Jos autossasi on vetokoukku, niin auton vetokyky taatusti riittää. Jos et luota peruutustaitoosi kärryn kanssa, niin kahden henkilön voimin onnistuu kyllä paljukärryn siirtely kohteessa. Kun noudat paljukärryn meidän pihasta, niin se on aina sijoitettu siten, ettet joudu “sompailemaan” meidän pihassa kärry perässä.

Jos autossasi ei ole vetokoukkua, niin meiltä saat lisäpalveluna myös kuljetuksen. Kuljetuksen hinta määräytyy välimatkan mukaan.

Paljun täyttäminen

Tyypillisesti palju täytetään vesijohtovedellä, käyttäen puutarhaletkua. Jos vesijohtovettä ei ole tarjolla, paljussa voidaan käyttää myös esim. järvivettä.

Tätä tarkoitusta varten meiltä voit vuokrata joko bensiini-, tai sähkökäyttöisen vesipumpun, riippuen siitä, onko sähköä tarjolla täyttöä varten.

Huomioi, että paljun täyttö vie aikaa noin 1-2 h, riippuen vedenpaineesta.

Paljun tyhjennys

Palju tyhjennetään aina alakautta mukana tulevalla poistoletkulla, joten sitä varten et pumppua tarvitse. Poistoletkun pituus on noin 7 metriä.

Perehdytys

Kun noudat paljua, niin me perehdytämme sinut paljun turvalliseen käyttöön, huomioiden aiempi kokemuksesi paljujen kanssa.

HUOM ! Korona-aikana paljujen luovutus hoidetaan ilman fyysistä kontaktia.

Meiltä saat mukaan myös kirjalliset käyttöohjeet. 

Veden puhdistus kemiallisesti

Tarvittaessa saat matkaan myös tarvittavat kemikaalit vedenhuoltoon. Toiset haluavat vaihtaa veden jopa päivittäin mutta on myös mahdollista puhdistaa vettä kemiallisesti. Etenkin jos paljua tullaan käyttämään monena iltana peräjälkeen niin kemikaalien käyttö on järkevää.

Lämmitys

Paljuissamme on erittäin tehokkaat puulämmitteiset kaminat, joilla lämmität veden 2-4 tunnissa optimaaliseen kylpylämpötilaan, joka on 37°C – 38°C.

Muistathan käyttää kuivia polttopuita !

Käytön jälkeen

Käytön jälkeen ei muuta kuin kevyt huuhtelu paljulle, kansi päälle, tuhkien poisto kamiinasta ja palju kuljetuskuntoon. Me hoidamme varsinaisen pesun puolestasi !

 

Vuokraamme paljut AINA HUOLELLISESTI PESTYINÄ JA DESINFIOITUINA!!

Käytämme pesussa Kärcherin kuumavesipesuria ja viimeistelemme pesun suorittamalla desinfioinnin 150°C vesihöyryllä.

 

INFOA VARAAMISEEN:

Kalenterista löytyvät ainoastaan viikonloppuvaraukset. Jos tarvitset paljua viikolla tai haluat muuten kysellä lisätietoa niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, laittamalla sähköpostia tai soittamalla.

INFOA YRITYSASIAKKAILLE:

Palvelemme mielellämme myös yrityksiä. Tuomme paljun/paljut tarvittaessa paikan päälle ja noudamme myös pois.

VARAUSEHDOT:

Jolyyt Oy:n varausehdot löydät täältä: https://www.palju-vuokraus.fi/varausehdot/

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.